Scootmobiel 2dehands

Scootmobiel 2dehands. Met onze reeds 20 jaar ervaring in hippe snelle scootmobielen kunt u bij ons terecht voor uw nieuw of Scootmobiel 2dehands. De bewezen kwaliteit zorgt voor de ongenevenaarde 5 jaar garantie op alle nieuwe scootmobielen voor uw onbezorgd rijplezier.

Scootmobiel 2dehands  nieuwe uitstraling en kleur.Nu ook in rood en zwart en bruin en in iedere kleur tegen meerprijs leverbaar uit voorraad dus geen wachttijd direct rijden!!! Geen prijsverhogingen in 2021, alle onderdelen op voorraad bij schade en of onderhoud.
Nu met instelbare snelheidregeling en nieuwe velgen inclusief zwarte mand met klep aan de achterzijde, bruin inclusief hoge comfort stoel en gesloten koffer zonder meerprijs.
Neem contact met ons op om een afspraak te maken deze prachtige scootmobiel te proberen.ook leverbaar met autogasstopsysteem.
Inclusief 5 jaar garantie icm onderhoudscontract 3×175 euro. Meerprijs autogasstop 400 euro.

 

Scootmobiel 2dehands kopen

Scootmobiel 2dehands Carpo 4 Limited Edition. Een zeer complete en volwaardige scootmobiel met een luxe uitstraling. Standaard wordt de Carpo scootmobiel Limited Edition uitgevoerd met een LCD scherm met ingebouwde kilometerteller. Scootmobiel 2dehands Carpo 4 Limited Edition is zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor een bezoek aan vrienden en familie. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten.

De Scootmobiel 2dehands Carpo 4 LTD is een alleskunner, iets wat gelijk een verklaring is voor zijn enorme grote populariteit.

Waarom heb je een scootmobiel nodig?

Wanneer iemand geen grote afstanden meer kan of wil afleggen, kan de mobiliteit in het geding komen. Samen met een ergotherapeut kan gekeken worden naar een goede oplossing. Steeds meer ouderen kiezen voor een Scootmobiel 2dehands  kopen. Het voordeel van een scootmobiel is dat iemand naar buiten kan blijven gaan, bijvoorbeeld naar de supermarkt of naar vrienden en familie. De zelfstandigheid blijft dankzij een scootmobiel behouden.

Scootmobiel. Al onze scooters zijn volledig nagekeken en worden thuis geleverd met garantie.
Tweedehands Scootmobiels voor elk budget. Gratis testen bij U thuis O468 324612

SCOOTMOBIEL: DE FEITEN OP EEN RIJ

* Een Scootmobiel met 4 wielen is een stuk stabieler.
* Scootmobielen kunnen snelheden tot wel 37 kilometer per uur halen.
* Een opvouwbare Scootmobiel kan makkelijk mee in de auto of in de trein!!
* Tweedehands Scootmobiel? Let op de Accu’s (niet ouder dan 18 maanden).
* Meerdere prijzen aanvragen kan tot 49% goedkoper zijn.
* Aanvragen is SNEL en GRATIS.

(ref: scoot mobiel, scootmobielen, goedkope scootmobielen, tweedehands scootmobielen, gebruikte scootmobiel, gebruikte scootmobielen, scootmobiel goedkoper, scootmobiel Belgie)

Y0005 Comet Blauw

Scootmobiel 2dehands € 2.750,00
GRATIS verzending

Y0005 Comet Blauw

Vraag hier een gratis Scootmobiel 2dehands  demo bij U thuis 

Scootmobiel Invacare Comet 4-wiel

De Scootmobiel 2dehands Invacare Comet 4 combineert veiligheid met comfortabel rijden, waarbij betrouwbaarheid voorop staat. Of het nu gaat om boodschapen doen of een uitdagende buitenrit, met deze snelle scooter kunt u met een gerust hart op pad. Door het samenbrengen van stoere outdoorcapaciteiten, ergonomie en een mooie vormgeving is de Invacare Comet 4 scootmobiel een uitstekende keuze voor al uw vervoerswensen.

Technische gegevens:

 • Snelheid: 15 km/h
 • Actieradius: 50-60 km
 • Maximale gebruikers gewicht : 160 kg
 • Vering:rondom voor veel rijcomfort
 • Totale lengte:  147 cm
 • Totale breedte:  66 cm
 • Totale hoogte:  129 cm
 • Totaal gewicht: 140 kg
 • Bodemvrijheid:   10 cm
 • Draaicirkel:     326 cm
 • Klimvermogen:  10%
 • Inclusief garantie en direct leverbaar!